EEN WONING HUREN DOE JE ZO:

Stap 1:

Bekijk het huuraanbod

Op deze pagina zie je alle woningen van dit project. Je kunt ze eenvoudig filteren op beschikbaarheid, huurprijs, woningtype en woonoppervlak. Zo vind je snel de woning die aan jouw wensen voldoet.


Stap 2:

Selecteer jouw voorkeuren

Heb je een of meerdere woningen gevonden die je zou willen huren? Voeg deze dan toe aan jouw persoonlijke voorkeurslijst door op het hartje te klikken.


Stap 3:

Verstuur jouw voorkeurslijst

Onderaan jouw voorkeurslijst zie je de knop ‘met deze voorkeuren registreren’. Klik op de link en vul je gegevens in. Zo weet de makelaar alvast voor welke woning(en) jij belangstelling hebt. Je ontvangt per mail een bevestiging. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte wanneer de verhuur start.


Stap 4:

Schrijf je in

Voldoe je aan de inkomensrichtlijnen om de gewenste woning te huren? Vul dan het inschrijfformulier in en upload de gevraagde documenten. Zodra de makelaar alles correct heeft ontvangen, wordt je aanvraag beoordeeld. Via e-mail krijg je bericht of de woning aan jou is toegewezen. Als dat zo is, krijg je gelijk digitaal het huurcontract aangeboden. Akkoord? Dan feliciteren we je graag met jouw nieuwe woning!