12 mei 2020

Interactieve tour

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus mogen wij tot nader orde geen reguliere Open Huizen inplannen. Met het digitale Open Huis willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om de woningen via de livestream alsnog te bezichtigen – thuis vanaf de bank!

Interactieve tour
Het digitale Open Huis start met een rondleiding en presentatie door de gehele woning. Na de rondleiding is er een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Misschien wil je nog even via de hal de slaapkamer bekijken, of een bepaalde afmeting in de keuken weten? Al jouw vragen worden beantwoord tijdens deze interactieve tour!

Link livestream – abonneer nu alvast op ons kanaal!

17 april 2020

Huur nu met GRATIS vloer!

In deze bijzondere tijden gaat de verhuur van Monarch ‘gewoon’ door. De appartementen zijn opgeleverd en ook voor jou is het mogelijk om per direct te huren. Er zijn beschikbare appartementen vanaf € 1.120,- per maand.

Woonklaar opgeleverd
En we hebben goed nieuws voor je! De beschikbare appartementen worden voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer. Dat betekent dat jij straks alleen nog maar jouw spullen hoeft te verhuizen en je kunt gaan genieten van je nieuwe appartement in Monarch.

7 april 2020

Monarch vanuit huis verkennen

Door de omstandigheden waar we momenteel in verkeren, is het beperkt mogelijk om een bezichtiging in te plannen de komende tijd. Wij willen je echter op een persoonlijke manier blijven helpen met het maken van de juiste keuze.  Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen en wij nemen contact met je op.

29 augustus 2019

Verhuur gestart!

De uitgebreide website van Monarch staat nu live en de verhuur is gestart! Op deze website vind je alle informatie terug over het project: van plattegronden tot huurprijzen. Kies nu je droomappartement & schrijf je in!

Huurprijzen
De huurprijzen van de appartementen in Monarch liggen tussen de € 775 en € 1.745 per maand exclusief parkeerplaats en servicekosten. Een parkeerplaats is te huur voor € 115 per maand, excl. servicekosten.

Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in Monarch, volg dan het onderstaande stappenplan:
1. Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, zie hier de voorwaarden.
2. Schrijf je hier direct in!
3. Je hoort uiterlijk vrijdag 27 september van de verhuurmakelaar of je een woning krijgt toegewezen. Via Woningdossier krijg je vervolgens het huurcontract ter ondertekening aangeboden.
4. Wanneer het huurcontract is ondertekend, kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Succes met de inschrijving!

Verhuurteam Monarch